Thursday, January 20, 2011

Última entrega de fotos de Barcelona

Ara amb comentaris en català!

(Sem tempo para escrever corretamente em português. Mas olha como o catalão é fácil, o título deste post é exatamente igual numa língua e na outra.)



El nou estadi de l'Espanyol. Vam anar-hi tota la família, al partit de Copa del Rei contra l'Atlético de Madrid (1-1).


El meu pare a casa, revisant els resultats de la loteria de Nadal. (No ens va tocar res.)


Platja de Castelldefels. Anys enrere, jo hi anava sovint a llegir.


Bons amics, de fa anys i panys. He vist molts amics, aquesta vegada. No tots, però molts. :)



De l'exposició de Javier Mariscal a la Pedrera.


By Javier Mariscal.


Una nota de color en un edifici antic, tocant a la Rambla del Poblenou.



Esquiant a l'estació de Porté-Puymorens (Pirineu francès) amb l'Uri i la Gabriela.


Aquesta foto és de la castanya que em vaig fotre, amb perdó. Després que la Gabriela caigués de cul massa vegades i es fes mal al còccix (caure feia mal, la neu estava molt dura; l'única cosa positiva va ser que la van portar en moto de neu, que és força divertit), ella es va quedar a la cafeteria i jo vaig anar amb el meu germà a fer el tonto. Baixant per la pista de la foto, vaig caure (no estic en forma, les cames em van tremolar); em vaig deixar anar lliscant muntanya avall, d'esquena, esperant que la planxa es posés soleta en la posició que em permetria frenar; no s'hi va posar i vaig anar a parar contra la xarxa protectora, que va cedir, me la vaig emportar. A la segona baixada, vaig voler fotografiar el desperfecte.


Aquesta és pel Sérgio, actoràs i enamorat de Barcelona. Teatre Grec de Montjuïc.


Port Vell. Un bon lloc per anar a dinar un dissabte o diumenge assolellat.


Fent un cafè amb la Gabriela a la cafeteria de l'hotel OMM, del carrer Rosselló. És un lloc molt pijo, però també molt agradable i acollidor, amb llar de foc futurista, un espai enorme ple de sofàs, diaris de tot el món, estanteries amb llibres... Em va agradar especialment que una de les cambreres fos peruana... i les altres dues de Salvador de Bahia! :)


Aquest edifici fantàstic, on fins ara no sabia què hi havia, és la seu del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. És al costat de l'Hospital del Mar i davant la platja. Hi vaig anar per parlar amb el Dr. Òscar Vilarroya, neurocientífic, director de la Càtedra del Cervell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, que em va orientar amablement sobre el meu futur projecte de doctorat i em va donar un munt de bibliografia.


Platja de la Barceloneta. És la platja més llarga de la ciutat. La foto és del tros que toca al Port Olímpic, d'on sortia el petit veler.

6 comments:

uri said...

és trist i alhora interessant veure quants llocs bonics hi ha a la ciutat on vius i als que, malhauradament, no acostumes a anar o quan hi passes no valores... per això és bo no perdre mai l'esperit turista, encara que sigui a la pròpia ciutat!!!!!

Sergio Lulkin said...

Esprit del narrador, esprit de Benjamin, la meva Catalunya estimada, no puc veure aquestes fotos sense imaginar tornant a casa... la de la vida pasada. Mercès, Roger, el Grec em fa molta il.lusió. Fins aviat.

Roger said...

Alerta! (<- veu de Monegal) És que s'ha d'estar alerta, Uri, anar amb els ulls ben oberts. La nostra ciutat és menys meravellosa del que creuen els estrangers, i més meravellosa del que creiem nosaltres. En això té raó l'alcalde Hereu. Sense arribar a ser xovinistes com els ciutadans de Rio, per exemple, els barcelonins hauríem d'estar més orgullosos de la nostra ciutat...

Esperit de Benjamin, hehe. :) Em sembla que tu també el tens. Aquí t'esperem, Sergi! Bé, jo no, que torno al Brasil. Però aquí t'esperen la Montse i tots els amics catalans!

Sergio Lulkin said...

Hi vaig aviat! Baixo al Prat i agafo el taxi del Emerson, envia´m el numero del tele-Emerson!

uri said...

ja mourem els fils sergio perquè l'emerson es deixi caure pel prat en el moment adequat... jejeje

Sergio Lulkin said...

Molt bé, dons tenim dos temas per nous capítols: Emerson al Prat i l´inauguració del Tel´Emerson, al seu servei!