Monday, March 30, 2009

Let the system sink

I don't feel like talking about the crisis, but after all I've read and all I've seen, I'm starting to believe that it wouldn't be so bad to see this whole filthy system sink.

2 comments:

Anonymous said...

everybody knows...

és el que fa mesos que els hi dic als pas, que l'única solució és que peti del tot perquè si intenten salvar un sistema que té la base corrupta no en sortirà mai res més que corrupció...

però ells diuen que sembla que m'entri ara l'esperit de súnion...

ja saps, un cop més uri és vanguardia... everybody knows

uri

Roger said...

Que peti tot.

Que explotin Suïssa i tots els paradisos fiscals, i que els rics mengin terra.

Qui va dir la frase estúpida que el capitalisme era el menys dolent dels sistemes coneguts? Segur que era un polític de dretes = defensor de l'status quo + sense imaginació. Churchill, no?

Llegir Marx i Freud no ho van fer, no.

El capitalisme no té la base corrupta. El que passa és que funciona fins a un cert punt, i després es devora a si mateix: perquè hi ha rucs que no saben (no han llegit el Tao) posar fre a l'ambició (ambició de diners, no de coses més importants; aquestes no saben ni que existeixen, pobrets).

Mira el New York Times, ja hi ha gent vivent en tendes, muntant campaments a Califòrnia, com durant la Gran Depressió (una altra lectura pels rics estúpids: The Grapes of Wrath; bueno, potser han vist la pel·lícula).