Thursday, December 22, 2011

Felicitats, Ana! (Dos mesos!)

A filha do Ramon e a Nelia, minha sobrinha, fez ontem dois meses. É um tesouro, é incrível. Eu ainda não quis chegar perto dela, pois carrego um forte resfriado, no Rio tomei banho de mar um dia que não devia, depois de um temporal. Mas daqui a pouco, no Natal, vou enchê-la de beijos, não vou soltá-la. Vai ser o Natal mais feliz.

Na foto, com sua bisavó Montserrat (de 91 anos):

2 comments:

uri said...

adoro les 2 belezas de la foto!!!!

Sergio Lulkin said...

Mira la Iaia Montsé i l´Ana, l´alegria de la llar! Molt de gust! Hem de fer els carnets de l´Ambaixada per a ellas, es molt important com a identitat en cas de viatjar cap aqui, terra del sur del món. El Snr. Roger Cardús porta un modell sensill i podrá ensenyar els que necesiten.

Aprofito per avisar a tota la gent que el Snr. Secretari va tornar a la nostre Seu Principal, à Barcelona, comme d´habitude (aixó es frances perque els ambaixadors deuen parlar frances com ofici), per fer els contactes necesaris per les estrategies d´outre mer (aixó també es frances, vol dir "creuant l´Atlantic cap a Rio de Janeiro") per l´any que arriba, el 2012. Llavors, la seu de Porto Alegre estará tancada fins que ell torni, vull dir, des d´ara fins el final de febrer. En cas d´urgéncia, si us plau, contactar el Snr. Secreatri en aquest blog i esperar, per sort, que ell no estigui esquiant al Vall d´Arán.
Firma el Snr. Ambaixador Sergi Andreu Berenguer Tercer