Wednesday, November 16, 2011

Cunnilingus in North Korea



By the artist: Y0UNG-HAE CHANG HEAVY INDUSTRIES

In: 8a Bienal do Mercosul, que terminou ontem em Porto Alegre.

23 comments:

uri said...

doncs cap a korea del nord s'ha dit!!!

Roger said...

Uri: allà fan els millors cunnilingus, no les millors fellatios.

Roger said...

Les millors fellatio les fan a S'Agaró, província de Girona, Catalunya. Llàstima que les faci un senyor, molt apropiadament anomenat Sr. Fellatio, ja el coneixes.

Sergio Lulkin said...

Uau, práctiques llenguísticas, fa part del repertori, quand surt l´excursió????

Roger said...

Menos pensar en sexe, vosaltres dos!

-THIS-
--IS--
(VIDEO)
A_R_T

Sergio Lulkin said...

Perdona, no puc aturar aquesta natura primitiva i sincera del meu cos-esperit. Necesito de libido per tots els meus impulsos creatius... i el sexe es art! ' Nem à S´Agaró!

uri said...

no és pel cunnilingus que hi vull anar (tu només et fixes en lo més estrident!!!) sinó per aquesta llibertat sexual, deshinibida i sana que els porta a relacions long, long, long anytime anywhere i on tothom s'expressa lliurement i sense tabús!!!! és per evolucionar, com a humà!!!!

PD.- clar que si m'ensenyen algún extratrick de cunnilingus que les torni boges doncs... què vols, el saber no ocupa lugar!!!!

Roger said...

Ens queda més a prop Cuba, que també és un país comunista i de tradició oral.

uri said...

sho sha he estat a cuba bro', sho sha he estat a cuba...

Sergio Lulkin said...

I do not know how to speak "Cuban" how one of the US politicians just said while visiting a cuban restaurant in America... ele provava um bolinho frito e queria saber como se chamava aquele manjar em "cubano"... Mas para práticas orais, das que aborda o blog, não é preciso dizer muito, é mais ação, né?

Roger said...

Sha u sé, bro, per això ara ets tan requerit a Barcelona. (Però mai no comparteixes amb mi els teus secrets, u motherfucker.)

Bem, repito que Cunnilingus in North Korea é arte e é política, e, só de uma maneira tangencial, sexo. Mas vejo uma insistência em falar de sexo, all right. Não estou numa fase cunnilinguica, nem cunnilinguística. Estou dedicando toda minha energia sexual sublimada à escrita de meu romance, que, como sabem, será uma fucking obra mestra ou não será. (Aliás, estou preocupado, minha energia sexual deve estar em declínio, porque o romance anda muito devagar.) Mas, quando o termine, podem se preparar, comunistas e burguesas, tanto faz. Quanto ao "sexo é arte", Sérgio, isso, como diria uma personagem de um romance que acabei de ler, "is not philosophically self-evident".

Sergio Lulkin said...

Ah, não é mesmo! Tem que provar in práxis o caráter artístico daquele que o faz, se o sabe fazer com maestria ou se é apenas um praticante mecânico. Acho que vale para qualquer arte, nem todos que se animam o fazem bem, como "Artista". Vários são os artesãos, com alguma qualidade, mas poucos e poucas devem ser esses especiais. Assim é. Bem, te desejo que todas as tuas energias ressurjam, para o romance e para o demais!

uri again said...

estic amb el sergio!!!!

no és algo que es pugui explicar bro', és algo que s'ha de fer i aprendre fent, fins que d'artesania passi a ser art. talking is useless!!!!

d'altra banda, jo no sóc psicòleg, però insisteixo en que pensar que la teva novela "o serà una obra mestra o no serà" és un pensament tòxic, perquè escriure, oh bro', com tot altre artcraft, s'aprèn amb la pràctica... dicho lo cualo, tampoc em sembla bé que renunciïs a l'art del cunnilingus per l'art de la literatura. La vida és un tot i per parts no s'hi arriba!!!! el yoga ho diu i l'uri ho fa!!!!

Apa doncs, aneu reservant bitllets per korea!!!!

PD1.- Últimament els meus serveis no van tan solicitats com dius, per desgràcia de tothom. Potser hauré de marxar de Barcelona!!!

PD2.- no sé si l'art existeix, però sé que el VideoArt NO EXISTEIX!!!!

PD3.- Te n'adones bro'? tots els posts sobre sexe tenen molts comentaris...

Roger said...

OK.

Encara que doni més plaer:
EL SEXE NO ÉS ART.

LA CUINA TAMPOC.
EL FUTBOL TAMPOC.
ETC.

(I tinc els meus dubtes que el setè art sigui art.)

Si dius que ets un artista al llit
ETS UN FANTASMA.

Si et diuen que ets un artista al llit
ÉS UNA METÀFORA.

uri again said...

no sóc un artista en cap camp bro', només un modest artesà en alguna cosa, però hi treballo!!!

Tema 7è art, jo tampoc crec que ho sigui, especialment els últims 20 anys!!!

PD.- m'agrada el newlook del blog!!!

Roger said...

Sí que ets un artista, bro. Al llit, no ho sé (ho han de dir elles). (Al meu comment anterior, "si dius que" no es refereix a tu o al Sergi, OK?, es llegeix com "si algú diu que...") Al cine, tampoc no ho sé, perquè encara no n'has fet. Però amb l'Emerson ja ho has demostrat.

A mi encara no m'agrada, el look. Fa temps que el volia modernitzar, però les possibilitats de Blogger són una mica limitades, i jo tampoc no sóc dissenyador gràfic. De fet, ara anava a posar-m'hi, a veure què puc millorar.

Roger said...

Sobre si el cine és art o no... A mi em sembla que el "problema" és que una de les seves característiques pròpies, o una de les seves funcions, és la d'entretenir. Des dels inicis (amb "L'arribada del tren a... no recordo on") i també pels grans mestres (Hitchcock, etc.), el cine és (no només, però és) entreteniment. En canvi una escultura de Brancusi, una pintura de Miró o una novel·la de Thomas Mann no estan fetes principalment per entretenir. (Encara que, de rebot, entretinguin, o algú pugui decidir anar a l'Atelier Brancusi o a la Fundació Miró o llegir Mort a Venècia amb l'objectiu principal d'entretenir-se.)

Sergio Lulkin said...

Ara que canvia el tema cap al Cine no puc fer molts comentaris, com no sé massa sobre aixó i hi vaig per entretiment i algo de intelectualitat, m´agradaria més tornar a la part practica: fer d´actor, fer d´agent tant al sexe com al cine. No em cridan per el set fa temps, l´ultima peli va ser fa dos o tres anys - Antes que o mundo acabe, ara torna al cine Santander Cultural. Ja el sexe, de tant en tant, no puc queixarme i sempre estic buscant variants de fantasies per enriquir-ne. Nem a S´Agaró, nem a Korea, nem a la clase de Yoga.

Roger said...

És que ninguém é profeta em sua terra ;), hauràs d'anar a Catalunya, tot i que allà no hi ha peles ni per curar els malalts, no deuen estar fent gaire cinema. (Bé, sí que hi ha peles, però... en fi, és igual, no en vull parlar.) Però no et facis el modest, que aquí tens molts fans. S'Agaró... Em sap greu, t'hem enganyat, només hi ha pijos i gent de la tercera edat. I a Korea, contradient el vídeo, són tan inhibits com a Anglaterra. Més val quedar-se a Brasil. D'acord, prou teoria i més acció. Avui surto i practicaré l'oralitat: bevent, fumant i parlant (demanant a algú si té foc).

Roger said...

-Vols venir a casa meva, nena? És que sóc català i no tinc peles pel taxi.

Sergio Lulkin said...

Baloncesto Ballonée? Jejeje, m´agrada la investida del taxi...

uri again said...

és cert bro', el cine ha d'entretenir, però també la liteartura, el teatre, la música... no hauria arribat la literatura fins aquí si tots els llibre sfossin tostons artístics ilegibles...

Ara, això és una cosa i l'altra és que entretenint no puguis fer les coses amb una mica d'art, almenys això és el que feien els grans mestres... el problema és que avui en dia molt del cine no es fa ni per art ni per entretenir... sinó per diners. I sí, ara mateix a Catalunya (i a espanya) es fa poc cine, coses de la crisi.

Per la resta, espero que t'hagi anat bé l'oralitat, tot i que això del taxi no sé jo si... Clar que si funciona m'ho dius i ho provaré!!!!

Roger said...

No, no funciona. Però és que amb mi no funciona res à la discotheque.