Sunday, June 22, 2008

Paranoid Park

"What else can one demand of cinema when it becomes an art? A simple blend (the gest of a body fixed and its state of mind punctuated by a song) that creates a new thought, a formal device. Joyous." (Aguadilu)

2 comments:

Anonymous said...

veurem, què passa... les imatges poden ser molt maques per un trailer, però el teu amic gus van pretenciós sant ja m'ha decepcionat dues vegades amb la mateixa merda snob "noexplicoresperòaquemola!!!" que a part d'atrapar les buides ments dels estudiants de cine que van de profunds i que als 18 deien que es feien palles amb les pelis de l'antonioni i el truffaut també ha atrapat, de manera incomprensible, la teva ment, a vegades tan brillant, però a vegades en tema cine...

ja veurem

uri

PD.- i me la pela lo que diguin els rotten tomatoes perquè si bé és cert que he perdut la fe en el cine, fa molt més temps que l'havia perdut en els crítics, siguin d'on siguin, diguin el que diguin!!!!!!

Roger said...

Però tu encara no has vist la pel.lícula? Em semblava que sí...

Ja hi tornem, ja tornes a criticar al Gran Van Sant. Doncs saps quin és el petit problema de Paranoid Park? Que explica alguna cosa! Last Days era increïble, era com si li haguessin posat aquest repte: a guy is fucked up, he doesn't know why, and he kills himself. Now, make a film out of it. I el tio ho va fer, meravellosament bé. A Paranoid Park hi ha una història, una història turbadora (amb una imatge que no se t'esborra del cap: per culpa d'aquesta imatge el noi mira cap enrere quan va de la classe cap al despatx del director), i això agradarà als qui es van avorrir amb Last Days o Elephant. Però en realitat, la història és una anècdota, i el que el Gus Van Sant està filmant és una altra cosa, tan difícil de filmar com la de Last Days. La cosa seria, més o menys: These guys (skaters) of Paranoid Park are totally FUCKED UP. Now film it. And HE DOES!